SHOOTSET

Shootset je digitalna platforma koja profesionalnim fotografima olakšava pronalaženje verifikovanih modela bez posrednika i troškova provizije. Svaki korisnik prolazi proveru pre nego što dobije pristup bazi, a različite kategorije modela služe da označe njihovo prethodno iskustvo.

ICT Hub Venture u septembru 2018. godine odlučuje da podrži Shootset. Osim finansijske potpore, mladoj i ambicioznoj ekipi iza projekta pružamo smernice u vidu mentorskih saveta i pomažemo u rešavanju izazova u prodaji, marketingu i pravnim pitanjima.

Problem

Fotografi neretko imaju poteškoće sa pronalaženjem profesionalnih modela u kontinuitetu. Sa druge strane, autentičnost fotografa je izuzetno bitna modelima koji se prijavljuju za nove poslove, a nju nije uvek jednostavno potvrditi.

Rešenje

I fotografi i modeli na platformi Shootset prolaze kroz detaljan proces verifikacije koji obema stranama garantuje profesionalni pristup poslu. Uz to, kategorije modela i mogućnost da se na profile doda portfolio fotografija olakšava pronalaženje pravog rešenja za obe strane.

INDISTRIJA
Softverske usluge – platforma za umrežavanje profesionalnih fotografa i modela
OSNIVAČI
Mihajlo Petrov
KLIJENTI
Preko 10.000 korisnika