PUBLITIO

Publitio omogućava onima koji razvijaju veb i mobilne aplikacije da skladište i upravljaju svojim fotografijama, audio i video fajlovima i drugim digitalnim resursima jednostavno i bez ikakve potrebe za programerskim znanjem.

Publitio je prva investicija našeg fonda, a uspeh tima je dodatno potvrđen i 2019. godine, kada je kompanija Vega IT odlučila da u projekat uloži dodatnih 200.000 evra. Potencijal da Publitio postane lider na polju skladištenja, obrade i objavljivanja medijskih asseta je u konstantnom porastu.

Problem

Obrada, skladištenje i upravljanje digitalnim resursima kao što su video i audio zapisi i fotografije zahteva više softverskih rešenja i naprednog programerskog znanja ukoliko se oni koriste za izradu sajtova ili mobilnih aplikacija.

Rešenje

Publitio pojednostavljuje korišćenje Cloud infrastrukture kroz WEB i API rešenje koje omogućava praktično baratanje digitalnim resursima poput videa, fotografija i audio zapisa. Korisnici mogu da posvete svoje vreme razvoju sajtova ili aplikacija bez razmišljanja o velikom broju alata za kontrolisanje asset-a.

INDISTRIJA
Softverske usluge – skladištenje i upravljanje slikama, videima i sličnim asset-ima u Cloud-u
VEBSAJT
publit.io
OSNIVAČI
Nemanja Divjak
Vujadin Divjak
KLIJENTI
11.000 korisnika