BITEBELL

Bitebell je SaaS (softver kao usluga) platforma koja omogućava slobodan protok informacija između raznih platformi i sistema u sklopu vrednosnog lanca dostave hrane, i pomaže restoranima da nesmetano automatizuju sve kritične komponente procesa dostave.

Početkom 2020. godine upoznali smo ovaj tim sjajnih profesionalaca koji je imao želju da postane nezaobilazni deo industije dostave - ne samo hrane nego i drugih proizvoda. Kako su već krenuli u rad sa prototipom proizvoda, dobili prve velike klijente jer su dobro poznavali industriju i bili spremni da se potpuno posvete razvoju Bitebell-a kao kompanije. Bilo je jasno da je ovaj tim na tragu da izmeni industriju hrane.

Problem

Dostava hrane se intenzivirala u proteklom periodu i zahteva od restorana veću efikasnost u radu. Sa porastom platformi za dostavu poput Wolt, Glovo, Uber Eats i drugih, kuhinje su preotperećene dodatnom opremom koja zahteva dodatni manuelni rad.

Rešenje

Bitebell je u suštini posrednička platforma koja automatizuje protok informacija između platforme za dostavu hrane i kase. Na taj način štedi se u proseku 3.5 min po dobijenoj porudžbini. Ova vrsta automatizacije i integracije sa platformama za dostavu i kasa omogućava i druge pogodnosti poput brze promene menija, organizacije popusta, lako rukovođenje sopstvenom dostavom.

INDISTRIJA
Food Delivery
VEBSAJT
www.bitebell.com
OSNIVAČI
Srđan Košutić
Željko Bošnjak
Vladimir Nešković
KLIJENTI
Kafeterija, KFC, AmRest, Loha Poke, El Camion, Bacio