MIRACLE DOJO

Inspirisana strašću prema karateu, kompanija Miracle Dojo počinje svoju priču mobilnom igrom o ovoj borilačkoj veštini, a potom se upušta u građenje ozbiljnog gaming studija.

ICT Hub Venture krajem 2017. odlučuje da podrži Miracle Dojo. Od tada igrica Karate Do dobija podršku nekih od najuspešnijih karate boraca i širi svoj uticaj na različite kontinente, a postaje naročito popularna u Brazilu, Italiji i Japanu. Osim još jedne igrice bazirane na karateu, Miracle Dojo sprema još nekoliko projekata gejmifikacije poznatih globalnih brendova, kako kompanijskih, tako i ličnih.

Problem

Miracle Dojo je tim istinskih entuzijasta za karate koji su mehaniku svojih igrica prilagodili pravilima ove borilačke veštine, što je koncept koji do tada nije postojao. Osim toga, studio je svestan potencijala koji otvara ovaj specifični pristup, kao što je korišćenje video igara za jačanje brendova.

Rešenje

Proizvodi kompanije igračima pružaju zabavu kroz izazove zasnovane na veštini, pažnji i pravovremenim potezima. Miracle Dojo je inovativan i po tome što pomaže razvoj ličnih i korporativnih brendova kroz video igre, kao npr. u slučaju Željka Joksimovića, koji je najavljen kao protagonista nove igrice koja izlazi na leto 2020.

INDISTRIJA
Mobilna gejming industrija
OSNIVAČI
Uroš Mijalković
KLIJENTI
Željko Joksimović, Visa, Bassivity, Civil Rights Defenders, preko 300.000 korisnika aplikacije Karate Do